Urządzenia i Akcesoria
Vegan moussaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
aubergine (ca. 500 g), in plakken gesneden (0,5-1 cm dikte)1
-
zout om te bestrooien
-
rode split linzen200 g
-
water, gefilterd om te weken
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Linzen moussaka
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode ui in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika zonder zaadjes en in stukjes gesneden1
-
wortel in stukken gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden1
-
tomaten uit blik400 g
-
water, gefilterd120 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 el
-
gedroogde oregano1 el
-
nootmuskaat, gemalen om te besprenkelen
-
zout2 el
-
gemalen zwarte peper½ el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13.6 g
Kalorie
1499.6 kJ /
357.1 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Vegetarische chili
35 min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Scandinavische brunch
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Gebakken buns
Brak ocen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Zoetzure tempé
50 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min