Urządzenia i Akcesoria
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porties
Składniki
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.6 g
Kalorie
836 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Pesto met basilicum
5 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min