Urządzenia i Akcesoria
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porties
Składniki
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.6 g
Kalorie
836 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basis kippenbouillon
35 min
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Prei en Kaas Taart
1 godz. 5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Noten bolognese
35 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min