Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 filetti di manzo (circa 200 g ciascuno)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1455.5 kJ / 348 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 363.3 mg
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Paella veloce
40 Min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Insalata russa
25 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Bortellina
30 Min
Tartine con gelatina
Keine Bewertungen
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.