Filetto di manzo con peperonata

Filetto di manzo con peperonata

4.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di peperoni rossi puliti e a pezzi
    200 g
  • di cipolle dorate in 8 parti
    170 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • filetti di manzo (circa 200 g ciascuno)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 348 kcal / 1455.5 kJ
Białko 42.6 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 363.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...