Filetto di manzo con peperonata

Filetto di manzo con peperonata

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi
  • 170 g di cipolle dorate in 8 parti
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 4 filetti di manzo (circa 200 g ciascuno)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 363.3 mg
Białko 42.6 g
Kalorie 1455.5 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...