Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Trofie
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto (vegan)
- 20 g di lievito alimentare (opcjonalnie)
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2402.8 kJ / 574.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 68.4 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 452.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35p
Insalata di riso venere
40 min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2óra
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Torta mimosa (vegan)
2óra
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1óra 25p
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min.