
Urządzenia i Akcesoria
Żurawinowe martini (Crantini)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 porcje
Składniki
-
110 g soku żurawinowego lub nektaru żurawinowego
-
120 g wódki
-
120 g wermutu Martini® Fiero
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 kostek lodu
-
żurawina, świeża (18 szt.), do dekoracji (patrz wskazówka)
-
3 kawałki skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), obrane zesterem, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
147.6 kcal /
617.6 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
4.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

140. URODZINY VORWERK
10 Przepisów
Polska
Polska