
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g czerwonej cebuli, przekrojonej pionowo na pół
- 260 g wody
- 260 g białego octu winnego
- 20 g cukru
- 10 g soli
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 461.6 kJ / 110.3 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1300.8 mg
Alternatywne przepisy
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Hummus z warzyw z rosołu
10 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 min
Obieranie czosnku (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Hummus z pieczoną papryką (BLW, dla dzieci)
50 min
Pomarańczowa kasza bulgur z pieczonymi warzywami (TM6)
1 godz.
Rösti (TM6)
40 min
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2 godz. 15 min
Ketchup z dojrzałych bananów
40 min
Pikle z krojonej cukinii (TM6)
48 godz. 25 min