Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 Portionen
Składniki
-
pflanzliches Öl40 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Paprika edelsüss½ TL
-
Pouletschenkel, mit Haut und Knochen2
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Tomatenpüree15 g
-
Rotwein trocken100 g
-
Schinkenwürfel, roh100 g
-
Champignons, frisch200 g
-
Rindsfond150 g
-
Rosmarin, frisch1 Zweig
-
Thymian, frisch1 Zweig
-
Wasser15 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
35 g
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Stroganoff
45 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Pouletcurry
35 min
Crevettencurry
35 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Hackbraten mit Pilzen
1 godz. 30 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Züri-Gschnätzlets
50 min