
Urządzenia i Akcesoria
紅豆燒餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 個
Składniki
水油皮
-
水100 克
-
糖15 克
-
豬油45 克
-
中筋麵粉210 克
油酥
-
低筋麵粉150 克
-
豬油60 克
燒餅
-
白芝麻2 大匙
-
黑芝麻2 大匙
-
蜜紅豆餡 (市售或自製),分成12份240 克
-
水 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
249.2 kcal /
1041.8 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
34.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
2.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan