Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭, 切片
- 10 根 乾辣椒
- 1 茶匙 蔭豆豉
- 200 克 牛五花肉, 切片(約3公分)
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 米酒
- 30 克 芹菜, 取莖、切段(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 1 g