Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 10 克 蔥, 切末
- 10 克 蒜頭
- 150 克 豬里肌肉, 切小塊(約0.5公分)
- 100 克 豆干, 切小塊(約0.5公分)
- 50 克 紅蘿蔔, 切小塊(約0.5公分)
- 50 克 毛豆
- 30 克 紅甜椒, 切小塊(約0.5公分)
- 15 克 蝦米
- 1 大匙 甜麵醬
- 1 大匙 辣豆瓣醬
- 2 茶匙 醬油
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 米酒
- 50 克 蜜汁腰果
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 16.5 g