
Urządzenia i Akcesoria
麻辣臭豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
花椒油15 克
-
辣椒油15 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
蒜頭2 顆
-
新鮮紅辣椒10 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
-
臭豆腐 切方形狀(約2公分)350 克
-
油炸豆腐皮 切塊30 克
-
新鮮黑木耳 切小片50 克
-
蒜苗 切片,留一些蒜綠裝飾用50 克
-
新鮮香菜葉 裝飾用5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
217 kcal /
907 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan