紅豆鬆糕

紅豆鬆糕

3.5 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 人份

Składniki

紅豆泥
  • 紅豆 ,浸泡4-24小時
    150 克
  • 850 克
  • 紅糖
    50 克
鬆糕
  • 在來米粉 (詳見要訣)
    100 克
  • 糯米粉
    125 克
  • 自製冰糖粉
    60 克
  • 牛奶
    75 克
  • 水果乾 (如:葡萄乾、杏桃乾),切小塊
    15 克
  • 1000 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 314 kcal / 1318 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...