
Urządzenia i Akcesoria
Tęczowy deser z galaretek
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
24 porcje
Składniki
-
wody mineralnej, niegazowanej2050 g
-
galaretki agrestowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)2 opakowania
-
olej do natłuszczenia
-
mleka UHT, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)1000 g
-
galaretki w proszku, niebieskiej, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)2 opakowania
-
wody700 g
-
galaretki truskawkowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)2 opakowania
-
galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)2 opakowania
-
galaretki pomarańczowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)2 opakowania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
145.5 kcal /
608.7 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
171.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ PIECZENIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser plaża
2 godz. 30 min
Czekoladowa gąsienica
3 godz. 15 min
Ciasto "Pszczółka"
1 godz. 45 min
Czekoladki adwentowe
2 godz. 15 min
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1 godz. 45 min
Laski św. Mikołaja
3 godz. 20 min
Małe domki z piernika na kubek
5 godz. 30 min
Burgery Kulfona
2 godz.
Lizaki bezowe choinki
3 godz. 40 min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 godz. 45 min
Tort z niespodzianką
12 godz.
Banany w czekoladzie
1 godz.