![Frijoles puercos a mi manera Frijoles puercos a mi manera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84c1c166fffe8429b8cb0a2b9b7f887f/Derivates/2a8aaabc47809a2ef64d15f928f22e30092dd6f4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Białko
- 126.6 g
- Węglowodany
- 196.8 g
- Tłuszcz
- 198.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.2 g
- Błonnik
- 51.2 g
- Sód
- 4573.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Frijoles Maneados
20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Bolitas de nuez
30 Min
Caldo de queso
40 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Papitas negras
55 min