Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Białko
- 126.6 g
- Węglowodany
- 196.8 g
- Tłuszcz
- 198.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.2 g
- Błonnik
- 51.2 g
- Sód
- 4573.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40 min
Salsa martajada
50min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Chilaquiles Rojos
25min
Frijoles Maneados
20 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Salsa roja de molcajete
10min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min