
Urządzenia i Akcesoria
Flautas de res
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones
Składniki
-
500 g de falda de res en trozos medianos
-
1100 g de agua
-
40 g de cebolla en trozos
-
2 hojas de aguacate
-
1 cdita de sal fina
-
3 pimientas negras enteras
-
1 cda de concentrado de caldo de res
-
12 tortillas de maíz
-
aceite para freír el necesario
-
de lechuga romana fileteada para decorar
-
de crema ácida al gusto
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
390 kcal /
1638 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

METATE & MOLCAJETE
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk