Urządzenia i Akcesoria
Irish Potato Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered150 g
-
bacon lardonssmoked bacon cut in pieces (3 cm)70 g
-
unsalted butter diced45 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)600 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
milk230 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
single cream plus extra for garnishing110 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing2 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
518.5 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1049.6 kJ /
250.9 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min