Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
3711 mg
Białko
87 g
Kalorie
7961 kJ /
1905 kcal
Tłuszcz
141 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Tomato rice
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Purple Potato Mochi
55 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Creamy mushroom soup
20 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Potato cakes
45 min
Baguette
3 godz. 45 min