Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
lub 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Aromatische kipcurry
1h
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Lamscurry
1h
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min