Cremet peberfrugtsuppe

Cremet peberfrugtsuppe

4.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner

Składniki

  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • smør i tern
    30 g
  • hvedemel
    30 g
  • gul peberfrugt skåret i stykker
    150 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker
    150 g
  • vand
    750 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • urtesalt
    1 tsk
  • paprika
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser
  • fløde
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.3 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie