Forårets grøntsagssuppe

Forårets grøntsagssuppe

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • persille, frisk
    25 g
  • smør i tern
    25 g
  • porrer skåret i stykker (3 cm)
    125 g
  • fed hvidløg
    1
  • courgetter skåret i stykker (3 cm)
    300 g
  • selleristilke skåret i stykker (3 cm)
    150 g
  • kogt vand, fra grøntsager
    900 g
  • savoykål stilken fjernet og bladene skåret fint (5 mm)
    250 g
  • ærter frosne
    150 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.9 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie