Suppe med brøndkarse

Suppe med brøndkarse

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portioner

Składniki

  • løg opdelt
    200 g
  • fed hvidløg
    2
  • smør i tern
    25 g
  • kartofler skrællede, skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • kogt vand, fra grøntsager
    600 g
    600 g hønsefond
  • brøndkarse plus ekstra til pynt
    100 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra til pynt
    ¼ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.1 g
Kalorie 519 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie