Courgette-suppe med basilikum og cashew

Courgette-suppe med basilikum og cashew

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner

Składniki

  • ris, brune
    20 g
  • cashewnødder, rå
    50 g
  • olivenolie
    15 g
  • løg opdelt
    100 g
  • courgetter skåret i stykker (5 cm)
    800 g
  • fed hvidløg
    2
  • basilikum, frisk stilke og blade
    20 g
  • kogt vand, fra grøntsager
    450 g
    450 g hønsefond
  • mynteblade, friske plus ekstra til pynt
    5 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.3 g
Kalorie 780 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie