Urządzenia i Akcesoria
Courgette-suppe med basilikum og cashew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
ris, brune20 g
-
cashewnødder, rå50 g
-
olivenolie15 g
-
løg opdelt100 g
-
courgetter skåret i stykker (5 cm)800 g
-
fed hvidløg2
-
basilikum, frisk stilke og blade20 g
-
450 g hønsefondkogt vand, fra grøntsager450 g
-
mynteblade, friske plus ekstra til pynt5 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
780 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forårssupper
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet ærtesuppe
40 min
Suppe med blomkål og kikærter
50 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen