Speculoos (Bolacha flamenga)

Speculoos (Bolacha flamenga)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
50 unidades

Składniki

  • farinha tipo 55
    280 g
  • manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços
    100 g
  • açúcar mascavado escuro
    100 g
  • leite
    40 g
  • mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 43 kcal / 179.8 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 1.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...