
Urządzenia i Akcesoria
Speculoos (Bolacha flamenga)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
50 unidades
Składniki
-
farinha tipo 55280 g
-
manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços100 g
-
açúcar mascavado escuro100 g
-
leite40 g
-
mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
43 kcal /
179.8 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
1.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primavera
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia