Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 50 g flocos de aveia
-
200
g tâmaras medjool
lub 200 g tâmaras - 200 g amêndoa
- 40 g coco ralado
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g manga cortada em pedaços
- 360 g iogurte grego
- Fruta fresca da época q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1816.8 kJ / 434.2 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 51.1 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 30.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de iogurte e ameixa
50 Min
Bulgur com frango e espargos
35min
Bolas energéticas de amêndoa e baobab
15 Std.
Biscoitos de maçã e noz
50 Min
Aveia no forno com chocolate negro e frutos vermelhos
30 Min
Panacota com pêssego
3 godz. 15 min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25 Min
Tartes de massa filo com morangos e queijo de cabra
30 Min
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 Min
Dourada com amêijoas e camarão
45min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 Min