Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 50 g flocos de aveia
-
200
g tâmaras medjool
lub 200 g tâmaras - 200 g amêndoa
- 40 g coco ralado
Recheio
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g manga cortada em pedaços
- 360 g iogurte grego
- Fruta fresca da época q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1816.8 kJ / 434.2 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 51.1 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 30.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Maçãs assadas recheadas
30 min
Piza sem glúten havaiana
2h
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20min
Mistura de especiarias para bolos e biscoitos
5min
Pão mediterrâneo sem glúten
1h 15 min
Dumplings de pão, parmesão e tomate seco
1h
AVEIA (papas de aveia, smoothie de cenoura e laranja e muffins de chocolate e aveia)
45 min
Bolo de arroz com manga vegan
11 godz.
Loiramisu
10min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 min
Pão proteico de quark
1h