Focaccia integral com cebola e pimento

Focaccia integral com cebola e pimento

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 doses

Składniki

Massa
  • água
    300 g
  • mel
    3 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • fermento de padeiro fresco desfeito
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, desfeito
  • farinha p/ pão integral
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • cebola cortada verticalmente em metades
    150 g
  • pimento vermelho cortado em 4 cunhas
    150 g
  • azeite
    30 g
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • alecrim só as folhas
    2 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 201.3 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 1543.9 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...