Tarte vegan de caramelo salgado

Tarte vegan de caramelo salgado

4.0 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 doses

Składniki

Base
  • linhaça moída
    12 g
  • água
    30 g
  • farinha de espelta
    115 g
  • margarina vegetal
    70 g
  • açúcar de coco
    22 g
  • sal
    1 pitada de
Recheio
  • bebida de amêndoa
    250 g
  • amido de milho
    70 g
  • leite de coco
    400 g
  • açúcar de coco
    100 g
  • pasta de sésamo (tahini)
    30 g
  • sal
    ½ c. chá de
Caramelo
  • leite de coco só a parte sólida
    400 g
  • xarope de ácer
    80 g
  • café solúvel instantâneo
    1 c. chá de
  • essência de baunilha
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 460 kcal / 1924.7 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 45.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 425.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...