Fermento para bolos sem glúten
TM6 TM5

Fermento para bolos sem glúten

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g amido de milho
    lub 50 g farinha de araruta
  • 50 g bicarbonato de sódio
  • 100 g cremor tártaro (ver dica)

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
1838.9 kJ / 439.5 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
99.8 g
Tłuszcz
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
3.4 g
Sód
13734.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy