Fermento para bolos sem glúten

Fermento para bolos sem glúten

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g

Składniki

  • amido de milho
    50 g
    50 g farinha de araruta
  • bicarbonato de sódio
    50 g
  • cremor tártaro (ver dica)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 13734.5 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 1838.9 kJ / 439.5 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 99.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...