Urządzenia i Akcesoria
Mini Gugelhupf bundts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
orange peel no white pith (2 cm strip)1 piece
-
sultanas50 g
-
raisins25 g
-
rum25 g
-
milk100 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.9 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1847.1 kJ /
441.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Soba noodles
1 godz.
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Chocolate mousse soufflés
55 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min