Café de Paris butter

Café de Paris butter

4.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
185 g

Składniki

  • pickled capers
    1 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh dill leaves only
    1 sprig
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets
    2
  • lemon zest
    ½ tsp
  • butter (see Tips)
    130 g
  • sea salt
    2 pinches
  • tomato sauce
    1 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • brandy
    1 tsp
  • Madeira wine (see Tips)
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ¼ tsp
  • curry powder
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp

Wartości odżywcze na 185 g

Kalorie 986.2 kcal / 4126.4 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 106.7 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 67.1 g
Sód 750.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...