
Urządzenia i Akcesoria
Café de Paris butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
185 g
Składniki
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillets2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Wartości odżywcze na 185 g
Kalorie
986.2 kcal /
4126.4 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
106.7 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
67.1 g
Sód
750.8 mg