Urządzenia i Akcesoria
Café de Paris butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
185 g
Składniki
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 185 g
Sód
750.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Tłuszcz
106.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
67.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar salad dressing
10 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Peppercorn sauce
20 min
Salsa Verde
10 min
Chimichurri
5 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Quick béchamel sauce
15 min
No fail béchamel
15 min