Urządzenia i Akcesoria
Café de Paris butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
185 g
Składniki
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 185 g
Sód
750.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Tłuszcz
106.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
67.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Oysters Mignonette
5 min
Chimichurri
5 min
Scallops with pea purée
25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Béarnaise sauce
20 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.