Urządzenia i Akcesoria
Rote Grutze (red fruit pudding)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
white wine (see Tips)250 g
-
rum (opcjonalnie)10 g
-
cornflour25 g
-
white sugar (see Tips)50 g
-
fresh mixed berries600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12.3 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
381.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 Std. 20 Min
Salmon tartare
10 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Chocolate cake with lime cream
1 Std. 5 Min
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Watermelon granita
6 Std. 15 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min