Urządzenia i Akcesoria
Rote Grutze (red fruit pudding)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
white wine (see Tips)250 g
-
rum (opcjonalnie)10 g
-
cornflour25 g
-
white sugar (see Tips)50 g
-
fresh mixed berries600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12.3 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
381.7 kJ /
90.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Mulled cider sorbet
5 Std. 15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Pepper vinaigrette
5 Min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Zucchini and Ginger Marmalade
40 Min
Tartare sauce
10 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min