Urządzenia i Akcesoria
French dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
119.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Tłuszcz
90.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Lemon and caper aioli
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Oysters Mignonette
5 min
Creamy French Dressing
5 min