Urządzenia i Akcesoria
Melanzane trifolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni
Składniki
-
4 foglie di basilico fresco le foglie lavate
-
½ spicchio di aglio senz'anima
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
330 g di melanzane con la buccia e a tocchetti (circa 2 cm)
-
1 - 2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
114.3 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
733.1 kJ /
175.2 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Contorno di melanzane
25 min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Contorno di verdure
25 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni con capperi
40 min
Carciofi trifolati
30 min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Peperoni marinati
55 min
Contorno di verza
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min