Urządzenia i Akcesoria
Suppe med svampe og cannellini bønner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
tørrede vilde svampe (f.eks. porcini, ceps)30 g
-
vand, kogende300 g
-
løg opdelt120 g
-
smør i tern60 g
-
cannellini bønner, dåse drænet (2 x 400 g dåser)480 g
-
kogt vand, fra grøntsager (se tip)400 g
-
salvieblade, friske2
-
salt plus ekstra efter smag¾ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
464.5 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forårssupper
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Borscht
50min
Oksekød gullash suppe
1h 15min
Misosuppe med tofu
Pas d’évaluation
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Pas d’évaluation
Vietnamesisk pho
Pas d’évaluation
Miso kyllinge suppe
Pas d’évaluation
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation
Aubergine cream soup
Pas d’évaluation