Urządzenia i Akcesoria
Suppe med svampe og cannellini bønner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
tørrede vilde svampe (f.eks. porcini, ceps)30 g
-
vand, kogende300 g
-
løg opdelt120 g
-
smør i tern60 g
-
cannellini bønner, dåse drænet (2 x 400 g dåser)480 g
-
kogt vand, fra grøntsager (se tip)400 g
-
salvieblade, friske2
-
salt plus ekstra efter smag¾ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
464.5 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forårssupper
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremet ærtesuppe
40 min
Suppe med blomkål og kikærter
50 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen