Suppe med svampe og cannellini bønner

Suppe med svampe og cannellini bønner

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • tørrede vilde svampe (f.eks. porcini, ceps)
    30 g
  • vand, kogende
    300 g
  • løg opdelt
    120 g
  • smør i tern
    60 g
  • cannellini bønner, dåse drænet (2 x 400 g dåser)
    480 g
  • kogt vand, fra grøntsager (se tip)
    400 g
  • salvieblade, friske
    2
  • salt plus ekstra efter smag
    ¾ tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra efter smag
    ¼ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 464.5 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1097.2 kJ / 262.2 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie