Urządzenia i Akcesoria
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 4 godz.
6 pieces
Składniki
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 1 steak)180 g
-
sugar1 ¼ tsp
-
Chinese five spice powder⅓ tsp
-
cloves⅓ tsp
-
star anise1 ¼
-
hoisin sauce10 g
-
light soy sauce10 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
honey1 tsp
Pickled Carrots
-
carrots (approx. 160 g, see tip), cut in pieces1 ½
-
cider vinegar45 g
-
sugar45 g
Bao Bun Dough
-
strong white bread flour plus extra for dusting150 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ¼ tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt¼ tsp
-
water85 g
Filling
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus extra for greasing5 g
-
oyster sauce10 g
-
Shaoxing rice wine5 g
-
water60 g
-
sesame oil¾ tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Assembly
-
water470 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
324.4 mg
Białko
9 g
Kalorie
1003.8 kJ /
239.9 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
3 godz.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Lemon Curd
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Mayonnaise
5 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min