Urządzenia i Akcesoria
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
milk450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
honey20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting700 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
Marinara Sauce
-
olive oil40 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
tinned whole peeled tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
white wine100 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 Tbsp
Fillings
-
Scamorza cheese (smoked mozzarella), cut in pieces70 g
-
vintage Cheddar cheese cut in pieces180 g
-
pepperoni sliced75 g
-
pitted black olives halved60 g
-
fine sea salt or to taste2 pinch
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
cheese (3 types e.g. mozzarella, Cheddar, Gorgonzola)200 g
-
water for sealing
-
ricotta cheese drained75 g
-
fresh baby spinach70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
6063 kJ /
1446 kcal
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
148 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Cognac Liqueur
15 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 godz. 45 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.