Caramel Sauce
TM6

Caramel Sauce

4.5 (72 oceny)

Składniki

  • 250 g sugar
    lub light brown sugar
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 200 - 250 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 Tbsp vinegar

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
8545 kJ / 2040 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
256 g
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy