Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honeycomb
1 godz. 30 min
Chocolate Sauce
5 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Chocolate Sauce
10 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Salted caramel sauce
40 min
Caramel Popcorn
40 min
Vanilla Custard
15 min