Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
water warm, plus extra for sprinkling350 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary leaves chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Brioche Burger Buns
4 godz.
Tomato Focaccia
3 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min