Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
water warm, plus extra for sprinkling350 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary leaves chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Let's Mix Again!
15 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix® Sensor: Getting Started
21 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Welcome Collection
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min
Brioche
8 Std.
Rum Babas
3 Std. 45 Min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 20 Min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 Std. 10 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pizza Marinara
1 Std. 35 Min