
Urządzenia i Akcesoria
Havregrød med ferskenkompot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portioner
Składniki
Kompot
-
fersken skrællede, skåret i 8 segmenter300 g
-
sukker15 g
-
vand1 spsk
-
citronsaft1 tsk
-
allehånde, hele4
Havregrød
-
havregryn150 g
-
mandelmælk400 g
-
chiafrø3 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
245 kcal /
1023 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25 min
Brak ocen
Brak ocen
20 min
30 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen