Havregrød med ferskenkompot

Havregrød med ferskenkompot

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portioner

Składniki

Kompot
  • fersken skrællede, skåret i 8 segmenter
    300 g
  • sukker
    15 g
  • vand
    1 spsk
  • citronsaft
    1 tsk
  • allehånde, hele
    4
Havregrød
  • havregryn
    150 g
  • mandelmælk
    400 g
  • chiafrø
    3 spsk

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 245 kcal / 1023 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie