Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomatensaus
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in stukken gesneden
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 10 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- 2 tomaten, in vieren gesneden
Krabvulling
- 20 g verse koriander
- 1 citroenschil
- 1 knoflookteentje
- 1 tl zout
- 1 rode peper, doormidden gesneden en ontpit
- 1 snuifje gemalen komijn
- 300 g vers krabvlees
- 8 vellen filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)
- olie om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Brak ocen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Hong Kong rijst met worst
Brak ocen