Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta

Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta

2.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon freschi a fettine
    250 g
  • di pancetta tesa di maiale
    16 fette
  • foglie di verza sbollentate e private della costa centrale
    4
  • filetti di manzo (da 130-150 g l'uno, spessore 2 cm)
    4
  • di succo di limone
    30 g
  • di acqua
    1600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 398 kcal / 1665.3 kJ
Białko 38.7 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 464 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...