Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta

Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta

2.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di funghi champignon freschi a fettine
  • 16 fette di pancetta tesa di maiale
  • 4 foglie di verza sbollentate e private della costa centrale
  • 4 filetti di manzo (da 130-150 g l'uno, spessore 2 cm)
  • 30 g di succo di limone
  • 1600 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 464 mg
Białko 38.7 g
Kalorie 1665.3 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...