Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto
50 phút
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 phút
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 phút
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min