![Tagliatelle con boletus Tagliatelle con boletus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88C8E4B3-C771-4D39-943B-015C1F05CF7B/Derivates/9C9A7582-9712-436C-BF68-2C8A4C8500ED.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
lub 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Limonada
5min
Albóndigas en salsa española
55min
Crêpes
1hod. 15min
Guacamole
10 Min
Coliflor con bechamel
55min
Ensalada de quinoa con verduras
30min
Arroz amarillo con pollo
40min
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Ensalada de arroz con huevos y atún
1hod.
Risotto
30min
Puré de patata
50min
Brownie rápido
25 Min