Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
TM6 TM5

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 200 g di farina di ceci
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco
  • farina di riso q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1699.7 kJ / 406.3 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
36.5 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
11 g
Sód
832.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy