Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 67.8 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Špenátové rizoto
30 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1j 30 menit
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1j 20 menit
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min