Vacío al horno con salsa picante

Vacío al horno con salsa picante

4.7 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

Aliño de mostaza
  • 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de mostaza de Dijon
  • 1 cucharadas de orégano seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 800 - 1000 g de vacío de ternera limpio
Salsa picante
  • 100 g de mayonesa
  • 100 g de crème fraîche
    100 g de queso fresco batido desnatado
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de rábano picante fresco
    10 g de wasabi en pasta
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
  • 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 588.7 mg
Białko 44 g
Kalorie 2938 kJ / 702 kcal
Tłuszcz 54.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...