Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)

Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)

3.9 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de champiñones frescos laminados
  • 60 g de aceite de oliva
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 80 g salsa de soja
  • 40 g de aceite de sésamo
  • 2 cucharaditas de semillas de sésamo tostado
  • 300 g de quinoa en grano
  • 220 g de cebolla en octavos
  • 130 g de zanahorias en rodajas de 1-2 cm
  • 1 diente de ajo
  • 750 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ - 1 cebolla roja
  • 1 pepino (aprox. 150 g)
  • 12 tomates cherry
  • 4 - 8 espárragos verdes
    100 g de edamame
  • 160 g de granos de maíz dulce fresco
  • 120 - 150 g de espinacas baby frescas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1754.1 mg
Białko 19 g
Kalorie 2668 kJ / 637 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 75.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...