Urządzenia i Akcesoria
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g
Składniki
-
400 g migdałów, ze skórką
-
80 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
10 g wody
-
150 g wiórków kokosowych
-
50 g cukru pudru (opcjonalnie)
-
200 g kuwertury z białej czekolady, pokrojonej na kawałki200 g białej czekolady dobrej jakości, pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
26.7 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2189.6 kJ /
523.3 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Indyjski ryż z kuminem
25 min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM5)
20 min
Liczi martini
35 min
Smażone rozetki
1 godz.
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6 godz. 15 min
Cytrusowy łosoś z rodzynkowym ryżem i sałatką z jarmużu
45 min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13 godz. 40 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Truskawkowy chutney z zielonym pieprzem
1 godz. 5 min
Wolno gotowane ananasy w syropie chili z kruszonką kokosową (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min