Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bagel
- 220 g di latte + q.b.
- 25 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 300 g di farina integrale + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- 30 g di burro morbido, a pezzetti
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
semi di papavero, a piacere
lub semi di sesamo, a piacere - 150 g di salmone affumicato a fette
- 100 g di rucola, lavata ed asciugata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 437 kJ / 104.5 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 249.3 mg
Alternatywne przepisy
Michetta (TM6)
6h 30min
Pane cicci
4h 30 min
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Baguette francese (TM6)
5h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Pane all'acqua
4h
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h