Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

4.1 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
10 fette

Składniki

Lievitino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    10 g
  • di latte
    100 g
  • di farina manitoba
    70 g
Impasto
  • di latte
    100 g
  • di farina manitoba
    350 g
  • di farina di castagne
    150 g
  • di zucchero
    90 g
  • uova
    2
  • tuorlo
    1
  • di burro morbido a pezzi
    150
  • di sale
    8 g
  • di castagne cotte e pelate
    70 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    70 g
Terminare la preparazione
  • tuorlo
    1
  • di latte
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 405.1 kcal / 1695.1 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 55.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 344.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...