Sacher Torte (senza glutine)

Sacher Torte (senza glutine)

4.4 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni

Składniki

Albicocche
  • di albicocche secche denocciolate
    150 g
  • di acqua calda (non bollente)
    150 g
Pan di Spagna
  • di farina di mandorle
    120 g
  • di farina di avena
    40 g
  • di cacao amaro in polvere
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    1 ½ cucchiaino
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di acqua
    240 g
  • uova
    6
  • di olio di oliva
    60 g
  • di olio di cocco
    40 g
  • di aceto di mele
    5 g
Glassa al cioccolato
  • di cioccolato fondente (85% di cacao), a pezzi
    150 g
  • di acqua
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 321 kcal / 1340 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 107.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...