Sacher Torte (senza glutine)

Sacher Torte (senza glutine)

4.3 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni

Składniki

Albicocche
  • 150 g di albicocche secche denocciolate
  • 150 g di acqua calda (non bollente)
Pan di Spagna
  • 120 g di farina di mandorle
  • 40 g di farina di avena
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 240 g di acqua
  • 6 uova
  • 60 g di olio di oliva
  • 40 g di olio di cocco
  • 5 g di aceto di mele
Glassa al cioccolato
  • 150 g di cioccolato fondente (85% di cacao), a pezzi
  • 80 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 107.4 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 1340 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...